Monday, August 9, 2010

Madmen season 4, entering the 60s

Madmen har lenge vist fantastiske interiører fra 50 tallets reklamebransje og familieliv.
Nå er de i 60 årene og interiøret forandrer seg,sammen med mote, business, forhold og kultur.
De første 3 episodene er vist i USA og på Apple Tv om du er så heldig og lur(som oss) å ha det.
Vi ser frem til flere supre episoder av Madmen:)

3 comments:

Anonymous said...

Can't wait! Love 60s glamour!

Marianne Lande said...

Hei du! Takk for veldig koselig kommentar inne hos meg!! Hyggelig å høre at du liker bloggen min. Jeg bruker av og til Photoshop, men oftest holder det å redigere bildene litt i Windows... Flott blogg du og har. Vidunderlige bilder!! Har dessverre ikke sett noe Madmen, men tenker stadig på at jeg håper jeg får muligheten til å se noen episoder på en eller annen kanal! Ser fantastisk ut!

Vedr. Farris Bad var det etter min mening verdt det. Vi overnattet der, så vi betalte kun 1550 for en natt i standardrom + frokost + fri adgang til spaområdet ankomst og avreisedagen. Jeg synes ikke det var dyrt... Og jeg tror jeg lett hadde betalt 400 hvis det er det det koster å komme inn på spaområdet en hel dag. Det var så mange ulike saunaer, bad og boblebad - alt i enestående delikate omgivelser - så jo, absolutt verdt det synes jeg :-) Men vi var ekstra heldige siden det var svært få der da vi var der... Marianne :)

Henriette said...

Så bra.Kanskje jeg skal ta med mannen min dit. Og ha barnevakt hjemme!Har en liten gutt på 5 mnd, så litt luksus i hverdagen fortjener vi.
Legger deg inn på blog listen min:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...