Sunday, March 27, 2011

I need to spring clean myself, my home, my looks...  


  

Alt må shines opp til våren, jeg starter gjerne med en
ny vårgarderobe. Elsker hvitt, spesielt denne søte
kjolen i blonder:)

I need a proper spring clean, and why not start
on my looks, with a brand new wardrobe.
I love white, and this cute dress:)

I did clean the fridge today...it's a start..

3 comments:

Tove Hertzberg said...

Hei Henriette.

Først og fremst takk for hyggelig kommentar på bloggen min (http://galleritove.blogspot.com), og har tatt en gruding titt på bloggen din. Den er kjempe fin. Kunne ikke være mer enig med deg i ditt statement; "to spring clean yourself".

Du spør om jeg tar oppdrag i Oslo...... Hvis du ser noen av bildene mine/ el. prosjektene mine kunne være interessant for noen av det du jobber med så ja, absolutt, det er bare å ta kontakt. tdagsland@hotmail.com.

Kirsti said...

Herlig... Drømmer om vår og lyse farger (og ikke minst vårskopping) jeg og.

Carina Dale said...

Så mye lekkert du har funnet! Her trengs det også en oppdatering i garderoben.

Tusen takk for tipsene! De skal uten tvil sjekkes opp. Begynner å bli passe oppgitt, hva gjelder disse flisene, men jeg har absolutt ikke tenkt til å gi opp enda ;-)

Så utrolig gøy at dere har funnet huset. Har dere kjøpt det? Vi skal nå ha to sett med arbeidsfolk hos oss. De som skal rive har vi fått anbefalt og de andre har vi kommet i kontakt med gjennom familien til min samboer, som jobber i bransjen. Jeg skal si i fra, dersom vi blir fornøyde.

Ellers la samboern ut en forespørsel på anbud.no (eller noe sånt) og vi fikk utrolig mange bra tilbud, og så lenge de har gode ref. o.s.v. så er det tydelig mye penger man kan spare. Etter min erfaring, så er det uansett en fordel å ha en byggeleder som sikrer fremdriften og kvaliteten, dersom dere skal gjøre en del.

Hvor ender dere evt. opp? Gleder meg til å høre ;-)

Carina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...